Τετάρτη 24 Απριλίου 2013

_Against all odds_

"Μείνε με τα δυο σου πόδια γερά στο παρόν, τα μάτια σου μπροστά στο μέλλον και με ένα μικρό κομμάτι της καρδιάς σου στο παρελθόν για να θυμάσαι τι βήματα έκανες μέχρι αυτή τη στιγμή." Έτσι μας συμβούλευσαν οι απανταχού ρομαντικοί ή ρεαλιστές που βλέπουν το ποτήρι μισογεμάτο μέσα στις εποχές. Αυτή τη στιγμή το μόνο που μπορώ να καταλάβω είναι ότι όσοι είπαν αυτό το πράγμα είτε υπήρξαν πάντα σίγουροι για τη ζωή τους και το μέλλον τους, αρκετά ώστε να θέλουν να το στοχεύουν με τα μάτια τους ή είχαν πολλά λεφτά.
"Μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα", μας είπαν, πάλι, κάποιοι άλλοι πιο καμμένοι από τη ζωή και τα αναπάντεχα της που δεν μπορούσαν να περιγράψουν διαφορετικά το απροσπέλαστο αδιέξοδο δύο επιλογών που όποια και να γίνει θα έχει καταστροφικό αποτέλεσμα.
Ας μιλήσουμε για την ομάδα Β: Η ομάδα που τα έχει χαμένα κυριολεκτικά και μεταφορικά, που δεν ξέρει που πατάει και που βρίσκεται,η ομάδα που σε καμία περίπτωση δεν θέλει να κοιτάξει το μέλλον κατάματα γιατί της φαίνεται τρομακτικό όσο ο εξορκισμός της Έμιλυ Ρόουζ, αλλά ούτε και να μείνει σταθερή στο παρόν γιατί έχει τοποθετήσει τα πόδια της σε ένα υπερβολικά λεπτό σκοινί που τρεμοπαίζει και τραντάζεται συνέχεια.
Η ομάδα Β έπεσε κατηγορία και έχασε τους χορηγούς της.Οι βασικοί της έχουν πάθει όλοι και από κάτι και παίζει με αναπληρωματικούς. Οι ομάδα Β δεν έχει προπονητή γιατί τον απέλασαν, ούτε και γυμναστή γιατί έπαθε έμφραγμα. Η μασκότ της ομάδας Β πήγε κι έγινε αναπληρωματική μασκότ της ομάδας Α.
Στο στοίχημα έπαιξα ότι θα κερδίσει η ομάδα Β και περιμένω αποτελέσματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου