Τρίτη 9 Απριλίου 2013

_Pieces of April_

Είναι κάτι φιλιά που σε σημαδεύουν πιο πολύ από κάποια άλλα, είναι κάτι αγκαλιές που τις επιδιώκεις πιο πολύ από κάποιες άλλες, είναι κάτι ματιές που σε καίνε σαν φωτιά και ξέρεις ότι πρέπει να μείνεις μακριά, είναι κάτι χαμόγελα που δεν διατάζεις εσύ τα χείλη σου, αλλά εκείνα εσένα, και είναι κάτι δάκρυα που όσο και να προσπαθήσεις να τα συγκρατήσεις, τρέχουν.Είναι και κάτι σ' αγαπώ που θα θυμάσαι τα πάντα από τη στιγμή που τα εξέφρασες.
Είναι κάτι αισθήματα που δεν θέλεις να τα έχεις και προσπαθείς να τα διώξεις από τη στιγμή που θα ανοίξεις τα μάτια σου μέχρι την τελευταία σκέψη που θα αφήσεις στο μαξιλάρι σου πριν κοιμηθείς, κι είναι και κάποια άλλα από τα οποία αγκιστρώνεσαι και τα κρατάς καλά φυλαγμένα στη μικρή θέση που αφήνει η λογική στην καρδιά σου.
Είναι αυτή η διαρκής αμφιταλάντευση που σε κάνει ευτυχισμένο, είναι αυτή η συνεχόμενη αβεβαιότητα που σε κάνει δυστυχισμένο.Είναι αυτό το "σε θέλω" που σε συγκρατεί από το να αφήσεις τα όπλα και είναι αυτό το "πονάω" που σε σπρώχνει στο χώμα και δεν σε αφήνει να πάρεις μια σωστή ανάσα.
Είναι η άνοιξη που δε λέει να εδραιώσει την κυριαρχία της και είναι και τα κομμάτια του χειμώνα σου, που σαν να ζουν πάντα μέσα μου.

http://www.youtube.com/watch?v=8JA1XAmzbnw

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου