Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου 2014

_Οι μεγάλες αλήθειες της Τετάρτης_

Προφανώς και η ζωή είναι περίπλοκη και μυστήρια. Φυσικά και κάνουμε και λέμε πολύ λιγότερα από αυτά που θα θέλαμε, φυσικά και η ανθρώπινη ύπαρξη είναι ένα κουβάρι που ποτέ δεν ξετυλίγεται ολόκληρο...Μερικές μέρες, όμως, όλα όσα μπορείς να σκεφτείς και να πεις συνοψίζονται σε απλές και περιορισμένες προτάσεις...

1. Το επίσημο χρώμα της Θεσσαλονίκης είναι το γκρι.
2. Μην παίρνεις ποτέ φοιτητοδάνεια, είναι σαν τις δίαιτες αστραπή. Καλή ιδέα στην αρχή και για δύο εβδομάδες και μετά καταστροφικές συνέπειες για τρία χρόνια.
3. Πού είσαι κουκλάρα μου να έρθω να σε πάρω= θέλω, έχω πολλά  πράγματα στο μυαλό μου τώρα= δε θέλω δεν πα να χτυπιέσαι. Μετρημένα κουκιά.
4.Αν ακούσεις 5 τραγούδια του Παντελίδη μαζί απανωτά, κάπως συνηθίζεις.
5. Life is what happens when your craziest fantacy ends.
6. Το  να ξεχνάς το φορτιστή στην πρίζα όντως σου καταναλώνει ρεύμα, δεν είναι αστικός μύθος.
7.Οι άνθρωποι είναι πάντα έτοιμοι να πιστέψουν το  χειρότερο και πάντα πρόθυμοι να πουν: το περίμενα, φαινόταν από την αρχή.
8. Αυτός που το κουτσομπολεύουν το μαθαίνει τελευταίος. Absolut fact.
9. Το πέρασμα του χρόνου είναι η μοναδική ευκολία που μας δόθηκε για να διατηρούμε την ψευδαίσθηση ότι κάναμε μόνοι μας την επιλογή να προχωρήσουμε.
10. Καταλαβαίνεις ότι είσαι ερωτευμένος όταν μπαίνει σε ένα δωμάτιο και ξαφνικά όλα τα πρόσωπα σβήνουν και ακούς και βλέπεις μόνο αυτόν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου