Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2012

Αφοσίωση:
 Μην φοβάσαι να προσπαθείς να δίνεσαι και να δίνεις σημασία.Μη φοβάσαι να θυσιάζεις πράγματα  και να θυσιάζεσαι Μη φοβάσαι να αλλάζεις, να μετατρέπεσαι, να προσαρμόζεσαι.Να πονάς και να μην το δείχνεις. Να λαχταράς και να καίγεσαι εσωτερικά.Να διψάς και τα μάτια σου να μένουν στην όαση  ακόμα και αν βλέπουν μόνο έρημο. Να ονειρεύεσαι και να είσαι θαρραλέος τη στιγμή λίγο πριν τα παρατήσεις, μόνο τότε θα ξεπεράσεις τα όρια σου.Να μη σταματάς.

Αγάπη:
Να ξέρεις ότι μπορείς να κάνεις τα πάντα. Αγαπώ σημαίνει είμαι γεμάτος από κάτι. Να μην περνάει μέρα που να μην το σκεφτείς.Να ανασαίνεις γι αυτό.Να ξυπνάς και να κοιμάσαι γι αυτό.Να κλαις και να γελάς γι αυτό.Να χρησιμοποιείς όλα σου τα μέσα.Να μην υπολογίζεις το κόστος. Να είσαι ευτυχισμένος μόνο με αυτό.Να κλείνεις τα αυτιά σου στα όχι του, να γεύεσαι ολάνοιχτος τα ναι του.Να μη σταματάς.

Απαίτηση:
Να θέλεις πολύ.Να το φωνάζεις.Να ζητάς ότι σου αναλογεί.Να γδέρνεις με τα χέρια,με τα νύχια, με τα δόντια.Με ό,τι σου έχει απομείνει.Να χτυπάς τα πόδια σου στο πάτωμα.Να κάνεις σα μωρό που φωνάζει τη μάνα του.Να ξυπνάς στη μέση της νύχτας και να το κραυγάζεις  στα αστέρια.Κάθε άγγιγμα σου να λέει:Θέλω.Κάθε βλέμμα σου να το λέει.Να μην έχεις μυστικό πόθο,αυτό να είναι κι ο φανερός κι μυστικός.Να μη σταματάς.